Udtalelser:

Virksomhedsrådgivning og undervisning:
 
"At få os oprettet i e-conomic er noget af det bedste, Anne har gjort for os. Vi har stor gavn af fakturerings- og afdelingsmodulet. Lønnen kører Anne i DanLøn, hvor lønsedler fremsendes til medarbejdernes E-boks. Vi er særdeles tilfredse med Annes ydelser."
 
Gry
______________________________________________________________

Kursusvirksomhed:

“Siden A B Consult v/Anne Bjørnsten overtog vores samlede regnskabsførelse, herunder kunder og leverandører, og finansielle rapportering er alle processer forløbet gnidningsfrit og effektivt, så vi andre kan koncentrere os om at drive og udvikle virksomheden.”

John

______________________________________________________________

Ledelsesrådgivning:

“As a newcomer to business in Denmark I needed help on many issues. Anne has been very helpful to remove all my worries about the Accounting part of my business and I have been very happy with the speed and the value for money I received. It was also a great help that all communication could be done in English. We are now planning to employ her services for an additional business we plan to set up as well.“

Wolfgang

______________________________________________________________

Konsulentvirksomhed:

"For nogle år siden outsourcede vi vores bogholderi 100% til AB Consult og det har vi ikke fortrudt. Tidligere gjorde vi det selv og det var altid en dårlig samvittighed og en stressfaktor hen mod kvartalsafslutningerne. Nu afleverer vi blot bilag til AB Consult og indenfor få døgn kender vi vores balance, resultat m.v. Dels bliver det gjort, dels går det stærkt og endelig kan A B Consult tænke selv og stille spørgsmål hvis noget er uklart. Desuden kan de kommunikere på fagsprog direkte med vores revisor, så vi ikke kommer til at viderebringe oplysninger som vi har misforstået. Vi anbefaler AB Consult til alle der mangler en præcis og hurtigtarbejdende bogføringspartner. De, som har taget mod anbefalingen, har samme oplevelse som os."

Henrik

______________________________________________________________

Forretning:

"Vi har altid været utroligt glade for A B Consult. Vi bruger A B Consult til al bogføring, og for en virksomhed som os, har det været rart i alle årene, at have en tæt kontakt. Vi har altid kunne få gode råd og vejledning, når vi har været i tvivl om noget. Ligeledes er A B Consult gode til at lave analyser og beregninger på budgetter, og få det stillet op i skemaer, som let kan overskues.

Vi kan kun varmt anbefale A B Consult."

Rikke

______________________________________________________________

Digital information:

"Vores virksomhed har samarbejdet med Anne og A B Consult i en årrække, fordi vi altid får en god service og et højt kompetenceniveau i det daglige arbejde med vores økonomi. Anne er effektiv og fleksibel i håndteringen af både ad-hoc og løbende opgaver og er samtidigt både nøjsom og dygtig til sit arbejde. Når vi arbejder med A B Consult ved vi, at der er styr på økonomien."

Magnus

______________________________________________________________

IT-virksomhed:

“I highly recommend Anne for any kind of bookkeeping.”

Jacob

______________________________________________________________

”Anne har fra første færd taget et aktivt ansvar for den regnskabsservice jeg efterspurgte. Når man i et mindre firma fravælger at varetage denne funktion, er det vigtigt at Anne så at sige også leverer ledelsen af sit eget arbejde. Hun holder øje med officielle deadlines for moms og skat mm og er meget skarp til at få ryddet op og skabt overblik. Anne har altid været utrolig hurtig til at komme tilbage med svar eller gøre en opgave færdig. Jeg tror aldrig, jeg har rykket hende for noget. Endelig må jeg også indrømme at jeg har haft stor gavn af at Anne også holder mig i ørerne, når jeg skal gøre min del.

Jeg kan kun anbefale Anne på det varmeste."

Jens

______________________________________________________________

 Webshop:

"Anne har i sit arbejde sikret et perfekt ajourført regnskab og nøjagtige afstemninger. Anne efterlader aldrig løse ender og er i øvrigt enormt engageret og målrettet i sit arbejde. Jeg kan på det varmeste anbefale A B Consult".

Birgitte

_____________________________________________________________

Strategi og kommunikation:

"Vi har været fast kunde hos A B Consult i flere år. Vi får god rådgivning til en rimelig pris og bliver proaktivt mindet om deadlines for indberetninger og om nye regler. Vi kan varmt anbefale A B Consult/Anne Bjørnsten."

Anne Marie

A B Consult - Regnskabsassistance v/Anne Bjørnsten | CVR: 27268617 | Frederiksberg C - København | Tlf.: 30 51 39 88